top of page

Kwaliteitsregister KNGF

Wij zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR). Hiermee voldoen wij aan alle kwaliteitseisen voor het uitoefenen van ons vak.

Natuurlijk zou u ons zeer helpen bij het verbeteren van onze service, door eventuele ontevredenheid direct bij ons te melden. Mocht u de voorkeur geven om via een onpartijdig orgaan een klacht te melden dan kan dat. Wij zijn als praktijk aangesloten bij de klachtenregeling van het KNGF.

Wij hebben met vrijwel alle verzekeraars in de regio een contract, zodat u de kosten niet zelf bij de verzekeringsmaatschappij hoeft te declareren. Mocht er geen contract bestaan, dan ontvangt u van ons na afloop van de behandelingen een rekening. Deze rekening kunt u zelf bij uw verzekeraar declareren.

Het is voor u én voor ons van groot belang te weten bij wie u verzekerd bent en welke aanvullende verzekering u heeft. De aanvullende verzekering bepaalt namelijk op hoeveel behandelingen fysiotherapie u recht heeft. Dat verschilt per zorgverzekeraar. De voorwaarden van uw verzekering heeft u in principe thuis ontvangen, zodat u zelf kunt nagaan waarvoor u in aanmerking komt. U kunt ook op de website van uw verzekeraar kijken of contact met hen opnemen. 

bottom of page